Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. rész: Bankrablás

2014.05.04

 Egy kisváros bankjában megszólalt a vészcsengő. Az egész város visszhangzott a szirénáktól. 9 maszkos ember fegyvert szegezett a zsákokba pénzt cipelő bankárokra. Egyszercsak az ajtón bejött egy alacsony alak.

-Hé, ti!- hallottak egy vékonyka hangot. Az emberek csodálkozva megfordultak, és láttak egy alacsony, barnahajú, zöldszemű lány. Piros pólója, kék farmernadrágja volt, és a nyakában, köpenyként egy sárga sál.
-Hahahahaha! Mit akarsz, kislány? Menj haza a mama szoknyájához, sírni!- gúnyolódott az egyikük, míg a többi majd' megszakadt a röhögéstől.
-Hé! Mimy-t senki se nevetheti ki!- duzzott a kislány - Inkább féljetek, mert most MI lecsapunk rád!- nyújtotta ki ujját a bankrablók felé. Akik, csak nevettek, és csápoltak, mint egy retardált fóka. Eközben valaki a hátuk mögé lopódzott. Aki a legközelebb állt Mimy-hez, valószínüleg a vezérük, semmit se vettészre abból, hogy egy egyre kevesebben vannak, csak, mikor a hátához legközelebbálló hirtelen elkapta a könyökét.
-Mi a...- fordult idegesen hátra. Nem tudta, mire vélje, hogy megzavarják a röhögésben. Egészen addig, míg meg nem látta, hogy a csapata egy csomóba kötözve vergődik, megkötözve, bekötözött szájjal. Mellettük egy holtsápadt, feketehajú, vörösszemű kislány állt, kötéllel a kezében. Arca semmi érzelmet nem tükrözött, csupá szeme villogott vérszomlyasan.
MIMY:- Én megmondtam!- a férfi dühösen Mimy felé fordult- MI elintézünk.- mosolygott diadalittasan. A férfi ekkor felkapta Mimy-t és a vállánál fogva megrázta.
- Ide figyelj, kislány! Velünk ne baszakodjatok, mert megölünk titeket! Inkább haza kellett volna szaladni a mamához, amíg volt lehetőségetek! Ti meg- ezeket az embereihez intézte, de nem fordult hozzájuk- hogy lehettek ennyire szerencsétlenek, hogy egy kis taknyos kölyök elkapjon tit...- az utolsó szavaknál az embereifelé fordult, vesztére, ugyanis a fekete hajú kislány rávetette magát egy kötéllel, és egy ronggyal, amivel bekötözte a száját. Dolga végeztével így szólt:
- Ne érj hozzá Mimy-hez, amíg engedélyt nem adott rá.- hangja túlvilágian szólt, ahogy alkan, lassan, vontatottan beszélt.
Pár percelteltével a rendőrök megtalálták a bankrablókat. Eszméletüket vesztetten feküdtek, megkötözve, fekete "Te & MI"-szavakkal összefirkálva.
Két kislány, kézenfogva sétált egy sikátorban, az arra járó kedves emberektől elfogadták a pénzeket. Egyikőjük, egy barna hajú, büszkén, zöld szemét felfelé szegezve menetelt, míg a másik leszegett fejjel, fekete, tépett haja eltakarta az egész felsőtestét, vörös szeme beesett volt, fénytelenül meredt előre. Mégis mosolygott, mert a számára legfontosabb ember boldog volt.
 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39435
Hónap: 1070
Nap: 52