Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki vagyok kikel körülvéve.

2015.02.06

De meleg van. Feküdtem a fűben az eget bámúlva. Már-már olyan nyugott volt minden majdnem elaludtam. De ekkor megjelent Sora...

- Hé! -A hangjára egyből felrijadtam. - Hol voltál egész délelött? -Láttam a szemébe hogy már tudja a választ. Mért nem tud békén hagyni.

- Hagy már fáradt vagyok. -Fordúltam oldalra. Ekkor gerincen is rugott. -Te nem vagy normális.... -Néztem rá fel

-  Én nem vagyok normális? Nem rólam kérdeznek ki mindenkit a rendőrök. -Sohajtott és kicsit lejjeb vitta a hangját. -Mért csinálod ezt? -Feláltam és leporoltam magam. Aztán egy szó nélkül elindultam.

Sora. Egy nagyon rendes rövid fekete barna szemü lány. Bár néha igazán irritáló. Egy gazdag testvérpárnak dólgoik kicsi kora óta. És neki köszönheten és is beköltözhettem abba a nagy házba. Most lovászkén dolgozom. Persze mikor nem kergetnek a Rendőrök. Hogy is mondjam nem szeretek unatkozni viszont ez a kisváros unalmas.

Vissza mentünk a birtokra pont akkor mentek el a rendőrök. Amég ők a kaput használták és átmásztam a falon így nem vettek észre. Majd Sora is bejött de ő a kaput használva. Ekkor meg is jelent Dia és egyből a nyakamba ugrott. És jött utánna egyből Ria.

Dia. A ház fejének kishuga. Kicsit gyerekes. Folyton rózsaszín fodrosz ruhákat hord de megy is a hosszú szőke hajához. De én legjobban a gyönyörű szemeit szeretem.

Ria. Egy bolondos kutya. Én találtam valahol és néha velem jön csavarogni és segít lerázni a rendőröket. Egy imádni való keverék kan. Talán az egyetlen lány ebben a házban aki nem kerget őrületbe.

Majd megjelent Leo is. A ház tulaja Szőke kék szemű tényleg olyan mint egy herceg. Bár az is. Nagyon rendes. A lányok csak az ő kedvéért nem adtak még át a rendőröknek. Hiábba idegesítőek ők nényen olyanok mint a családom.

- Mi történt. Megint tele vagy sebbekkel? -Jött oda Leo és elkezdett fogdosni. Igen benne ez az iritáló hogy túl aggódós. 

- Csak pár karcolás. -Mosolyogtam rá gonoszan. -Ha tovább fogdosol zavarba jövök. -Ekkor ketőt hátra is lápet.

- J!! - Üvöltött le. -Inkább menjünk be. -De az imádom hogy hamar zavarba jön. Ezzel még a saját huga is piszkálni szokta.

Nos igen... a nevem J. Nincsenek emlékeim csak egy nyakláncom volt amin egy "J" volt. Akartak nekem nevet adni de én az igazitt akarom visszakapni. És lehet nem találnák el ezért csak J nek hívnak. Bordó haj és "arany" szemek. Legalábbis Dia szerint.

Ez után minden úgy ment mint szokot. Leo elátott közben állandan zavarba hoztam. Dia és Sora teáztak. Dia jól érezte magát Sora pedig próbálta őt eliselni.

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39435
Hónap: 1070
Nap: 52