Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismertető és 1. rész

2014.04.27

 Bemutató.

Sok minden történik ha jön egy új lány az osztályba. És még több ha beleszeretsz .... De mi történik ha te is lány vagy?

Airyval is ez történt. Mindent megtesz hogy szerelme boldog legyen és elfogadja érzéseit. Szembeszáll a fiúkkal Hiro kegyeiért . Vajon mi lesz a végén?

 

1.rész

" Minek iskolába járni?" - Gondoltam és leültem a helyemre. Az osztályban mindenki össze visza ugrált és kiabált amíg be nem jött a tanár.

-Gyerekek üljetek le! Be szeretném mutatni az új osztálytársatokat.-Ekkor belépet egy szöszi az ajtón. "Nagyon csinos." Persze a fiúk már mutogatták hogy majd ők megszerzik.

- Örülök a találkozásnak. A nevem Hiro Kagami.-A szöszi elmosolyodott és felírta a nevét a táblára. Persze pont melletem volt üres hely. Az óra hamar elment a szöszi mindent rólam lesett le. Folytassa csak, majd kikaparom a szemét.

-Szia ..... Remélem nem hargszol hogy rólad másoltam, csak egy kicsit le vagyok maradva. Mondd, hogy hívnak? -"Miért kell veled beszélgetnem?"

nevtelen.png

- Airy Tatsu. -" Ennek mi baja? Miért néz így rám?" -Csak mosolygott és közelebb húzódot.

-Legyünk barátok!- "Most ezt komolyan gondolja?"

-Hiro-chan~! Ne foglalkoz vele, ő folyton egyedül van. Gyere itt jobb barátokra lelsz. -A fiúk elkezdtek kiabálni. Én elfordúltam, hogy ne kelljen a szemükbe néznem. Az osztálytársaim nem kedvelnek és én se őket.

-Majd később! Most Ai-channal barátkozok.-"Oké ennek tényleg van valami beütése. De..."

-Ugye nem gondd, hogy Ai-cnannak hívlak? -Én csak bólogadtam, hogy nem.

-Persze hogy lehetünk barátok. -"Miért vagyok egyire zavarban" A következő óra matek volt, és azt is másolta de most egyátalán nem zavart. Olyan aranyos vot ahogy az asztalon fetrengett és mosolygot rám. Szünetbe a többi lányal beszélgettet, én a helyemröl néztem. "Azt hiszem kedvelem a szöszit."

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39435
Hónap: 1070
Nap: 52