Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6.rész

2014.05.31

Anya és apa

 Mikor haza mentem minden elmeséltem a hugomnak. És állitolag holnap anyáék is haza jönnek. Már egy éve nem láttam őket. Ha megtudják hogy befestettem a hajam feketére.... De mosz nem ez számit. Holnap délutánra lessznek ithon. Nagyon jó kedvüen keltek másnap. Reggel mikor megláttam Hirot átöleltem.

- N... ne haragudj. -" Mit csinálok ?" Hiro pedig vissza ölelt.

- Mesélj! Tudni akarom mért vagy ma ijen jó kedvű. -Suliba menet elmeséltem az egészet. Az ő apja is sokat van távol de az anyja mindig othon van. A suliba mér Gitta se tudta elrontani a kedvem.

- Sziasztok! Tatsu jó a hajad. -Általába fel van kötve és ez neki nem tecik.

- Köszi. -Ekkor meglepődöt. -Menjünk Hiro üljünk le. -Hiroval othagytuk ő meg elkezdet hisztizni. Ezért még tuti nagyon le fog járatni de pillanatnyilag nem érdekel. Napközbe nagyon jól elvoltunk. Az osztály nem volt hajlandó tanulni. Minden órán kiabáltak, rendeklenkedtek én és Hiro meg csak röhögtünk rajtuk. Mostanába minden olyan tökéletes. Itt van velem Hiro, Gittát legyőztem, és az osztályal is valahogy jobb let a kapcsolatom.

- Szia Hiro. -A házunk előt elköszöntem Hirotol.

-Te meg miröl beszélsz? Szeretnék jóba lenni a szüleidel. -Azal bement a lakásba. Meglepődötten utánna szaladtam. Anyáék még nem voltak othon. A hugom nagy erőkkel takaritott.

-Szia Hiro. Még nem ismersz Airy huga vagyok. A nevem Sutekina. - Nyujtotta a kezét Hiro felé.

- Szia. Sute-chan. Örülök. Segicsek valamiben? -Fogta meg a hugom kezét. Kezedtráztunk utánna segitettünk takaritani. Az egész lakás csillogot. Hirtelen kinyilt az ajtó és beléptek a szüleink. A hugom egyből a nyakukba ugrott. Én is oda mentem és megöleltem őket. Hiro pedig a szoba ajtajában állt és mosolygott.

- Ki a kis vendégünk? - Nézet apa Hirora.  Utánna rám. -És mikor festeted be a hajad?

-Jaj drágám. Most jötünk haza majd késöbb megbeszéljük. -Ölelt át.

- Ő Hiro. Airy legjobb barátnője. -Bementünk a nagyszobába beszélgetni. Hiro nagyon jól kijött a szüleimmel.

- Hiro-chan. Mi a tejes neved ha megkérdezhetem? -Anya a hugomat ölelgetve oda hajolt Hirohoz.

- Hiro Kagami. -Anyáék nagyon meglepődtek. "Most mi van?" Utánna mintha semmi se let volna folytatuk a beszélgetést. Mikor Hiro készült indulni mert már igy is késésban van. Még apa beszétl vele valamiröl, utánna elment. 

- Apa? Miröl beszéltetek? 

- Airy? Mindjárt a hajadrol fogunk. De arol hogy az apja othon van-e. -Nem mondot többet. Beszélgettünk utánna lecsesztek a hajamért. Utánna lefeküdtünk aludni. 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39436
Hónap: 1069
Nap: 52