Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5.rész

2014.05.16

5.rész

Jaj ne!

 Ma reggel időben elkészűltem. Így Hironak nem kellet a házunk előtt várnia. Beértünk a suliba még csengetés előtt. Ami jól is jött, mert matekból írunk, és átkéne nézni.

- Visszatértem! -Lépett be egy régi ismerösöm az ajtón. "Miért jött vissza? Jobb volt amíg beteg volt" Rám nézett. és már kezdte  volna a kötekedést. mikor kiszúrta Hirot -Szia, te vagy az új lány? Otusani Gitta vagyok.

-Igen. Hiro Kagami vagyok. Örvendek a találkozásnak! - "Ha meg ismered nem fogsz." Persze a mellei most is ki vannak rakva, hogy a fiuk nézhessék.

- Szia,  Tatsu te hiányoztál a legjobban -Nézet rám gúnyosan.

-Ti barátok vagytok? -Hiro mosolyogva közelebb hajolt. "Ennek soha"

-Igen. Már ovi óta  ismerjük egymást. -Én csak elfordítottam a fejem, hogy ne lássam azt a gúnyos mosolyát. Hál' istennek megjött a tanár. és szabadfoglalkozást kaptunk. Én a matekot gyakaroltam, Hiro pedig a füzetét firkálgatta

- Hiro jössz velem? Tanár úr kimehetünk mosdóba? - Hiro és Gitta 20 pecig  voltak kint. "Mit csinálnak ennyi ideig kint, ketten?"  Mikor vissza jöttek Gitta ment a fiúkhoz Hiro pedig leült mellém.

-Képzeld Git-channak most lesz a születésnapja és elhivott a bulijára. -"Remélem, nemet mondtál..."

-És elmész? -Kérdeztem közbe a fuzetem szélét morzsogattam.

-Nem. Nem hiszem. Te mész? A szüleim nem engednének, valószinüleg. -"Már nagyon kiváncs vagyok a szüleire"  -Szombaton  is úgy tudták, magántanárnál megyek.- Kicsengettek mindenki füzetet bujta kivéve én. Hiro szülein gondolkodtam.

Miközben a tanár kiosztotta a feledatlapot, mindenki a puskáját elenőrizte. Elkezdtük írni.  Oldalra néztem, hátha tudok segíteni Hironak. De ő jobban tudta mint én. Segiteni akartam neki de végül ö segitett nekem, meg a fiúknak.

- Ahhoz képest hogy szöke vagy... -Mondta az egyik fiú és visszahajolt a a lpja fejét. Remek csatpat munka volt. Most először éreztem magam igazán jól az osztályban!

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39436
Hónap: 1069
Nap: 52