Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4. rész

2014.05.10

 4.rész

Randi...?

Szombaton reggel az öszes jó ruhámat felprobáltam. Végöl a hugom álitotta ösze a ruházatom. Fogat mostam megfésülködtem mindent amit csak lehettet hogy jól nézek ki. Na jó a sminket nem, attol roszul vagyok. Mikor megcsörrent a telefonom.

-Szia Hiro. Jó reggelt -Valamért telefonon könyebb vele beszélni.

- Jó reggelt. 10 perc és ott vagyok a házatoknál. -Nos ebben a pilanatban hittem azt hogy szívrohamot kapok. Összepakoltam a kistáskámba és kimentem a ház elé. Nemsokára megérkezet Hiro.

- Indulhatunk. -Nem tom ez most neki szolt vagy magamat probálom nyugtatni. Elsétáltunk az erdőig közbe mesélte milyen volt az előző sulija. Mikor oda értünk.... Hát nem az volt amire számitottam "Mért jöttünk a kalandparkba?"

-Valami gond van Ai-chan? -Csak bologadtam hogy nincs.

- Szereted az ijeneket? -"Ha szereti akkor talán megprobálkozom vele" 

- Igen. És legalább ez is közös bennünk. -"Mi?" Észre vette hogy nem értem. -A többiek a sulibol az mondták szereted a mozgást. És a multkor egy kalandregényt olvastál. Gondolom szereted a kalandokat? -"De felrugnám az összeset.... De olyan aranyos hogy figyel rám" Bementünk ő fizette a jegyeket e miat nagyon kellemetlenül éreztem magam. Két srác adta ránk a cucokat. "Hogy mer hozáérni?" Fel letünk öltöztettve és elindultunk a pálya felé. Hiro ment előre. Nagyon ügyes volt. Én is elkezdtem mászni de én sokkal lasabban haladtam és elégé remegtes is nem birom anyira az ijeneket. De Hiro minden akadály végén megvárt. 

-Nyugodtan meny előre! -"Nem akarom hátráltatni." Hiro bolintott egyet és kicsit lehagyott. Két akadályal előrébb járt. Már azt terveztem lemászok és a végén megvárom. De hirteen megcsuszott és be eset két fa közé. Megprobált kimászni de a fába nem tudott rendesen kapaszkodni mert csuszott a kötelet pedig nem érte el. Összeszedtem minden bátorságomat és erőmet. És elkezdtem oda mászni érte. Én is lecsusztam de én visza tudtam húzni magam. 

-Hiro add a kezed! -Megfoktam a kezét és felhuztam. Ekkor vettem észre hogy vérzik a lába. -Jól  vagy? -"Ne haragudj itt kelet volna lennem"

-Igen. Hála az én hősőmnek. -Magához huzott fél kézzel és átölelt. Anyira zavarban voltam. Ott logtunk ugy még egy csávó oda nem jött.

-Egyszere csak egy lehet egy akadályon! -Hiro el engedet és elkezdett mászni tovább. "Pedig olyan jó volt"

-Mért nem lehet akkor jöni mikor valaki bajba kerül?! Ez az akadály nagyon csuszik!! -"Bakker hangosan mondtam?" Hiro és a srác nagyon furán néztek rám "Most mit csináljak?" Hiro elkezdett nevetni a srác meg szolt a fönökének hogy meg kéne csinálni. "Most biztos rajtam nevet". És is az akadály végére másztam. Hiro nem mondtot semmit csak nyomot egy puszit az arcomra. És tovább ment. Én is végig mentem de végig olyan vörös voltam mine egy rák. Utánna vatacukroztunk. Teljesen kék lett töle a nyelvünk utána leültünk a tóhoz. Elkezdtem kacsázni. "Nem tudok másra gondolni csak arra a puszira"

-De menő! Hogy csinálod? -Hiro oda ált mellém és csilogó szemekel nézett.

Mit?... -Probáltam más irányba nézni hogy ne lása hogy hót vörös vagyok.

-Hogy enyitt ugrik! Nekem sose sikerül. -Dobáltam még párat utánna ő is dobott egyet de neki nem ugrott. Mert rosz a beálása. Beállitotam bár elég izé volt megfogni a derekát meg a kezét hogy gogyan csinálja. Késő este mentünk haza. Nagyon jól éreztem magam.

-Hara kisérjelek? -"Fuu olyan vagyok mint egy 5 éves "

- Nem. - NAgyon meglepődtem azért kicsit tétovázhatott volna. -Bocsi de a szüleim elég szigoruak. -Elköszönk és elment. "Vajon mijenek a szülei?" Beléptem a lakásba elgondolkodot fejjel. A  hugom azt hitte szomoru vagyok.

-Nem volt jó a randi? 

- Ja de csak elgondolkodtam- Lehajtottam a fejem és elpirultam. Utánna elkezdet piszkálni hogy mindjak el mindent. Végül el is mondtam mert külömben sose hagy békén.

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 38460
Hónap: 1452
Nap: 42