Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3. rész

2014.05.10

 3.rész

Randi lesz?

 Reggel alig birtam felkelni. Magmostam az arcom és valahogy öszeszedtem magam. Reggel Hiro megint a házunk alőt várt.

-Jó reggelt! -Persze ő tele volt enrgiával. Elmentünk suliba. A nap eleje unalmas volt. Egy könyvett olvasgatam Hiro meg a tanároknak segittet valamiben. Viszont magyar órán eleludtam. Amit a tanár ki is szurt.

- Airy! Talán van valami gond? -"Igen" Teljesen elszégyeltem magam. 

-Tanár úr. Ai-chan roszul van! Elkisérhetem a orvosiba? -" Hiro... köszönöm anyira szeretlek" A tanárbá elengedet miket. Elindultunk le az orvosi felé.

- Kö... Köszönöm. -Hiro most is csak mosolygott. -Ha akarsz visza mehetsz.

- Nem! Ki az aki egyedül hagya a legjobb barátját. -Leértünk ott megmondták hogy lázas vagyok. Pedig csak azért voltam olyan állapotban mert Hiro ijeneket mondott nekem. Haza küldtek. Hiro ki kisért a suli elé utánna visza ment. " Nem akarok haza menni. Itt akarok maradni Hiroval."  Végül haza mentem. Este valaki csengettet kinyitotam az ajtót és Hiro csak ugy bevágodot bement a előszobába és elkezdet kipakolni az asztalra. És is leültem. 

- Tesék itt vannak a mai házik. Ja és a füzetek amiket kölcsön adtál. -Most is vörös voltam. Közel hajolt és megfokta a homlokom..

-Hiro?! -Elkaptam onnan a fejem. "Jézusom ez tul közel volt."  -Ne gyere ijen közel.... mert... még a végén elkapod. 

-Nagyon meleg a holokod. Várj meg adom a telefon számom. -Felirta egy papira és a kezembe nyomta. -Ne haragudj de mennem kel! Mert a szüleim leszedik a fejem. -Ekor már a cipőt huzta. -Szombaton majd elmegyünk valahova adigra gyogyulj meg. -"ez egy randi?" Mikor elment elkeztem fel-alá ugrálni olyan voltam mint egy kisgyerek.

-Soval ő Hiro? -A hugom elő lépet a kanapé mögül. ÉS gonoszan vigyorgott.

- Igen. -Retenetesen el voltam pirulva. Utánna hülyéskedtünk. És lefeküdtünk. Az egész hetet othon törtötem. Minden nap beszéltem Hiroval mindent elmesélt. Olyan jó volt hallani a hangját. A hetet othon törlötem téleg jó volt pihenni egy kicsit. Viszont elég gyakran elgondolkodtam a szombati napon és olyankor elég sokat bénáztam a hugom pedig röhögöt rajtam.

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39437
Hónap: 1067
Nap: 53